čtvrtek 30. října 2014

Registrace


REGISTRACE

(Příběhů můžete zapsat kolik chcete! - reakce na často kladený dotaz :) )
Zapsat příběh do katalogu můžete buď do komentářů nebo na yesssss@email.cz
Stačí jen vyplnit:


*Jméno/přezdívka autora
*Název příběhu
  Obrázek/obálka (v případě zájmu vyrobím) - Ukázka mé grafické tvorby
*Žánr
*Anotace (o čem příběh je)
*Adresa blogu (nebo stránky na které příběh zveřejňujete)
  Kontakt na vás (email, skype, fb...) - ale stačí klidně adresa blogu.
  Poznámka/dotaz/něco na srdci :)

 *Povinné body




UKÁZKA, JAK BUDE PŘÍBĚH V KATALOGU VYPADAT





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

24 komentářů:

  1. Casion
    Život po živote
    mystické, fantasy,

    Ako často sa stáva, že vás pochovajú za živa? Ten pocit, keď sa zrazu prebudíte v truhle a musíte sa zmieriť s tým, že zomriete. Alebo nie? Čo ak v skutočnosti ste už mŕtvi?
    Príbeh rozpráva o tom, ako sa hlavná hrdinka popasuje s tým, že sa zrazu ocitá mŕtva na mieste, ktoré nie je ani peklom ani nebom alebo je obojím súčasne. A prečo sa tam vôbec ocitla?

    http://my-fantasydream.blog.cz/rubrika/zivot-po-zivote
    Obrázok k poviedke je pri každej kapitole alebo ich nájdeš pri základnom infe o poviedke.

    casionangelova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Zonia
    Hostinger
    fantasy, dobrodružné

    Dôkaz, že každý naoko obyčajný človek sa môže stať neobyčajným. Nová cesta japonského chlapca Haya sa začína v jeho rodnej zemi, Japonsku. Postupne začne objavovať svoju neobyčajnosť. Tá ho napokon odvedie až do Anglicka, kde konečne, po prvý krát v živote stretáva priateľov.
    Neužije si život v pohodlnom tábore pre ľudí so špeciálnymi možnosťami ako on dlho, pretože jediný on musí ísť a zachrániť muža, ktorý je aj v jeho vlastnom živote veľmi dôležitý. To nehovorím o živote ostatných tingerov, podobne ako Hay.
    Je to pasca? Lákadlo pre Haya, aby vošiel rovno do náručia smrti? Ak svoju náročnú úlohu prežije a podarí sa mu zachrániť strateného muža a priateľov... Nezaobíde sa to bez ceny.

    http://zoniaworld.blogspot.sk/
    Netuším, ako sa posiela obrázok do komentára, tak ho pošlem samostatne do mailu.

    mail: chaserniffler@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Elizabeth
    Denník Anjela Smrti (obrázok možno nájsť v rozcestníku poviedok pod nadpisom poviedky Denník Anjela Smrti - pridávam odkaz - http://in-my-black-dreams.blog.cz/1407/rozcestnik-poviedok)
    Fantasy, psychologický

    Byť anjelom smrti nie je ľahké. Je nepríjemné vziať niekomu život. Rose v živote zhrešila a preto sa stala anjelom smrti. Svoje činy už oľutovala, no už sa to nedá vrátiť späť. Rose zrazu zistí, že ten, kto ju miloval je ohrozený na živote. Preto sa rozhodne zachrániť jeho aj seba, pretože ho miluje. Je tu však problém. Rose je viac a viac zmätená a nevie sa vyznať vo svojich citoch. Pýta sa, či cesta, ktorou kráča nie je márna.
    Začítajte sa do príbehu, ktorý sa zdá smutný, no skrýva v sebe mnoho tajomstiev.

    http://in-my-black-dreams.blog.cz/rubrika/dennik-anjela-smrti

    E-mail: elizabeth.dominika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mohla bych tě požádat jenom o vytvoření obálky? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sussanah de Silva
    Fénis
    (obrázek zde http://sussanah.blog.cz/1005/fenis-2 nebo pošlu mailem, kdyby bylo potřeba lepší rozlišení)
    Dobrodružná romantika

    Hrad Fénis na severu Itálie skrývá víc, než prošlapané parkety a okna z tlustých a neprůhledných skel. Vydejte se do jeho útrob společně s hrdinkou této povídky a dozvíte se mnohem víc.

    http://sussanah.blog.cz/rubrika/fenis
    sherridon@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Faint
    Ľad a slama
    Obrázok je pri každej kapitole, ale myslí, že ho bude treba trochu upraviť
    Romantika
    Medzi hokejom a jazdectvom je dosť veľký rozdiel a to si uvedomujú obe športové skupiny. Soňa je obyčajné pätnásťročné dievča, ktoré našlo záľubu práve v jazdectve. Jej brat Roman sa venuje hokeju a oboch súrodencov rodičia plne podporujú. Na jednom hokejovom zápase sa Soňa zoznámi s Máriom - Romanovým spoluhráčom. Zo začiatku medzi nimi panuje nevraživosť a Majo si zo Sone robí posmech. Postupom času medzi nimi vznikne priateľstvo. A možno aj niečo viac. Navyše má každý z nich svoje vlastné problémy, s ktorými sa musia vysporiadať.
    the-sun-rises-up.blog.cz
    iridescent31@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. 1.Karin
    2. Hrana života
    3.Pokud mohu poprosit o vytvoření obrázku, byla bych moc ráda. Grafika totiž není mou silnou stránkou.
    4. Mladý muž žije život plný nenávisti k jediné věci- Senátu. Vzali mu jedinou dívku, kterou kdy miloval, a také mu zničili život. Jelikož ho nízké společenské postavení donutilo k tomu, aby se dal na cestu výroby chemických látek, rozhodne se využít svých znalostí. Pokusí se uspořádat na Senát atentát, ovšem omylem odpálí celé město. Otázkou ovšem zůstává, jak na to zareaguje jeho dívka, ta, kterou donutili se k nim přidat. Do příběhu se zamíchá i mystická desková hra, o které si většina lidí myslí, že její hráči mají nadpřirozené schopnosti. Jak nakonec dopadne hon za životem a láskou?
    5. reveriedreams.blog.cz
    6. Karina.98@seznam.cz

    To by snad bylo vše---

    OdpovědětVymazat
  8. Zapomněla jsem na žánr, omlouvám se:
    fantasy, romantický

    OdpovědětVymazat
  9. Gura-chan
    Pírka Čarodějů I. - Jméno
    Obrázek u anotace na blogu - http://kore-wa-monogatari-ka.blog.cz/1206/moje-kniha
    Fantasy, dobrodružné, komedie
    Anotace:
    Ocitáme se v nezáviděníhodné kůži dívky, která již rok bezvýsledně hledá své jméno. Oproti tomu, její ztracená paměť ji, kdo ví proč, příliš netrápí. Prochází vesnicemi a městy Království, známému pro svou antipatii k čarodějům. Ale čarodějové se zde přece vyskytují už jen v pohádkách a laciných příbězích z chudinských čtvrtí… Anebo ne? Ostatně kromě příběhů o čarodějích se vypráví i velice oblíbená pověst o hoře Myrdě. Prý nemá vrchol a mizí v oblacích.
    Ačkoliv rudovlasá dívka cestuje sama, nebude tomu tak nadlouho. Brzy získá přátelství, vzniklé za opravdu prapodivných událostí a nedlouho poté zjistí, že nejspíš podivíny přímo přitahuje. Pravdou je, že má také několik velice zajímavých známostí z dnes již zřejmě jen pohádkového světa.
    V tomto světě, kde se rodí lidé, obdařeni mocí magie, a kde se ve stínech skrývají démoni, čekající na svou chvíli, se píše příběh, který změní dějiny Království.
    http://kore-wa-monogatari-ka.blog.cz/1206/moje-kniha
    gura-chan@seznam.cz
    PS: Dobrý nápad, děkuji za info o projektu, určitě se zapojím i s jinými příběhy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Abbie
    Ztracena ve snu
    Adresa obrázku: http://imageproxy.jxs.cz/~nd06/jxs/cz~/326/896/e87d5c7170_99531220_o2.jpg nebo http://distantdreams.blog.cz/1411/kapitola-5
    Prosím vyrobit :)
    Žánr: upíři, fantasy, láska
    Anotace:
    Tesáky, krev, bledá kůže… Znaky pro vampýry. Existují i ve skutečném životě? Patří do romantických knížek pro dívky, ne do skutečného života. Vše je teď zamotané. Buďto jsem fiktivní postava žijící v knížce, nebo fiktivní postavy ožily, jsou všude kolem mě. Unesená těmito stvořeními, vězněná a zanedlouho mne čeká jistá smrt. Pro některé romantika, pro jiné nešťastná událost.
    http://distantdreams.blog.cz/
    Kontakt FB: https://www.facebook.com/andrea.pilarova.7
    Děkuji :) ( doufám, že je všechno správně xD )

    OdpovědětVymazat
  11. 1. Karin
    2. Druhá strana ráje
    3. Obrázek můžete najít zde: http://reveriedreams.blog.cz/1412/durha-strana-raje-5-kapitola, pokud by bylo potřeba lepší rozlišení, klidně pošlu i e-mailem.
    4. romantický s trochou fantasy
    5. Mladý muž neměl lehký život, ale to, co ho čekalo po smrti, bylo ještě těžší. Intrikami a promyšlenou lží se nechal vlákat do pasti nové víry, ze které, jak později zjistil, nelze uniknout. Zakládá si na utrpení jiných. Muže to připravilo o rozum, ale ne o city. Stále miloval jedinou dívku, které dovolil vstoupit do svého srdce.

    Při zbabělém činu jeho takzvaných přátel, při kterém de facto obětují jeho život, se dostane do Země pro duše, které se něčím provinili, zkráceně nazývané Země provinilých. Tam začíná jeho boj o mystickou dívku ze světa živých, kterou si chce navždy pamatovat. To ovšem není tak lehké. Pomalu si začíná uvědomovat své životní chyby, ale jeho prioritou je být jí nablízku.

    Protože se v onom světě nedá nic moc dělat, tráví čas s jakýmsi přízrakem ženského pohlaví, nejčastěji hraním karet, kostek, nebo šachů, který mu pověděl akorát to, jak zemřel. Nevěří jí, že vše ostatní zapomněla, ale časem začíná zjišťovat, že mu se stalo to samé. Nejvíce ho mrzí, že si nevzpomene ani na to, jak se jeho dívka jmenovala. Celé věky se uprostřed ruin ztracených snů snaží dostat k té, která pro něj byla vždy tou jedinou. Jedna možnost sice existuje, ale její cena je převysoká...

    5.reveriedreams.blog.cz
    6. Karina.98@seznam.cz


    OdpovědětVymazat
  12. asanita
    Až za hranici
    obrázek: http://nd06.jxs.cz/580/123/0f3e611566_99857653_o2.jpg
    scifi, romantické
    Nikol to nemá v životě jednoduché. Nečekaný požár jí zničil domov a zabil rodiče. Vše čemu věřila, a co milovala bylo ve vteřině v troskách. Potom se ale Nikol dostává na podivnou planetu a dozvídá se, že v téhle situaci není sama, a že zdejší obyvatelstvo od pradávna poskytuje lidem ze Země se špatnou životní situací nový domov.
    Alespoň tak tomu bylo předtím, než nastoupil na trůn moci chtivý král Ferdinand, který chce počet azylantů ve své zemi rapidně snížit tím, že bude Cizáky (azylanty ze Země) jednoho po druhém vyvražďovat. To pro Nikol znamená jedinou věc, bude mít co dělat aby zachránila sama sebe, či ostatní Cizáky...
    http://asanita.blog.cz/
    email: asanita.blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ana Syringa
    Zrkadlo
    Obrázok: http://nd06.jxs.cz/067/434/27fc81d79b_95114515_o2.jpg
    Mystery, Psycho
    Gracini imaginárni kamaráti začínajú byť príliš skutoční a odmietajú odísť.
    knihofil18.blog.cz
    email: ana.syringa@centrum.sk (ale veľmi sam nechodím, takže kontakt keď tak cez blog)

    OdpovědětVymazat
  14. *Lauren
    *Šach mat
    obrázek: http://nd06.jxs.cz/853/946/c570493e33_99902280_o2.png
    *sci-fi, horor, psychologické
    *Lucio Ellwood je osiřelý devatenáctiletý mladík, který nikdy nevedl šťastný a spokojený život. Vyrostl v ústavu pro psychicky labilní děti. Poté, co sám zastřelí vrahy svých rodičů, je tvrdě odsouzen Nejvyšším soudem a uvalen do vazby - neblaze proslulého vězení Darktry. Vězení známého tím, že provádí tajné pokusy na odsouzených. Zkoumají zde novou armádní metodu ovládnutí mysli. A právě tu zneužije jeden z vedoucích pracovníků - jistý generál Dagfinn. Lucio je jedním z těch, kteří přežijí bolestivé příznaky a nevědomky se stává součástí protivládního spiknutí. Jemu i ostatním jsou vymazány vzpomínky a nahrazeny jedinou věcí - zabít každého, kdo bude stát v cestě. Dagfinnova skupina brzy povstává proti pevnosti Darktry a utíká. Světem začínají otřásat hromadné vraždy. Noviny tomuto hnutí přezdívají Chessboard - projekt Šachovnice. Jeho členové nejsou obyčejní lidé. Jsou to figurky ovládané Dagfinnem. Mezi nimi je i Lucio, který poslušně plní všechny rozkazy a likviduje každého, kdo se dostane na jeho Černou listinu. Dagfinn však při své touze po moci možná zapomněl na jednu velmi důležitou věc. Ovládnout něčí mysl na pár minut je úspěch. Ale pokud ji chcete kontrolovat dlouhodobě, může se vám to kdykoliv vymknout z rukou..
    *tarantalegra.blog.cz
    (e-mail: watt.007@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  15. Simča
    Cena za lidskost
    Obrázek: http://files.desire-to-write.webnode.cz/200001297-96a7597a0c/Držení-se-za-ruce.jpg
    Žánr: Romantické
    Anotace: Melanie Cowanová - Můj život je peklo. Vlastně je to spíš kolotoč. Hádky, nadávky, mlácení a takhle pořád dokola. Můžu svůj život změnit? Má vůbec cenu se o to pokoušet? Má to vůbec smysl? Moje teta mi jednou řekla, že láska je lékem a řešením na všechno. Jenže najít někoho koho bych milovala ve světě plným lepších lidí je prakticky nemožný. Dokážu najít někoho sobě rovného? Jediný, co proto musím udělat je to, že se budu držet dál od elity...

    Christian Woods - Žiju život, který by každý chtěl, ale to nenaplňuje mou představu. Je to samá patry, holky, rychlý auta, dovolený a spoustu dalších věci, který mi za to nestojí. Vyměnil bych všechny své peníze, jen za jednu osobu. Za dívku, která není zkažená elitou. Za dívku, která nikdy nebyla vystavená vlivu bohatých a mocných, ale existuje taková? Pokud chci žít normálně, tak jí musím najít, i kdyby mě za to měli zničit...
    Adresa blogu: http://desire-to-write.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Simča
    Lovci démonů
    Obrázek: http://files.desire-to-write.webnode.cz/200001309-69c3a6abf3/Lovci%20démonů....jpg
    Žánr: Sci-fi, romantický, akční
    Anotace: To, že jsem jiná mi bylo jasné už na samém začátku. Lišila jsem se od jiných dětí a pak si pro mě přišli. Odtáhli mě od rodiny, vycvičili a poslali do první akce. Bylo to namáhavé, bolestivé a nebezpečné, jenže po čase už mi to bylo jedno. Na rodiče jsem pomalu zapomínala stejně, jako zapomenete na většinu svého dětství. Občas se mi sice nějaké vzpomínky vybaví, ale já se jich rychle zbavím. Ian můj šéf mi tvrdí, že mi to brání v práci a má pravdu...ostatně, jako vždycky, že? Cam má na to trošku jiný názor, ale raději mlčí a dělá to, co dělat má. Svou práci dělám dobře a jsem na to hrdá.
    Adresa blogu: http://desire-to-write.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Přezdívka: Sia
    Název příběhu: Mlha
    ------------------------
    Obálka:
    http://files.tamsia.webnode.cz/200000001-b4afcb5aac/mlha1.jpg

    Žánr:
    Fantasy, Romantické, Akce (Varování: Povídku doporučuji lidem +15let)

    Anotace:
    Jeden normální život jedné dívky se převrátí vzhůru nohama. To je typické u všech příběhu, že se něco stane a pak musí hlavní hrdinka zachránit svět ale co když tu nejde o svět, ani o ní samotnou nebo její blízké? Co když má zahranit jiný svět a své druhé já? Při téhle záchraně ale půjde o holý život, nemusí končit šťastně. Tady nebude že hrdinka se svým princem odjedou v bílém autě a budou žít spolu až do smrti. Ponořte se do příběhu, který začne zcela nevině, v reálném světe, kde hrdinka nic netuší.. a pak to začne.

    web: http://tamsia.webnode.cz/povidky/mlha/

    OdpovědětVymazat
  18. Jméno: Simča
    Název: Zakázaná láska
    Obrázek: http://files.desire-to-write.webnode.cz/200001298-ae19caf160/Zakázaná%20láska.jpg
    Žánr: Sci-fi, Romantické, Akční
    Anotace: Nežiju normální život...ten můj je ještě složitější. Celá moje minulost je propletené povinnostmi. Neexistují práva, jsou jen povrchní úkoly, které plním, jako člen našeho rodu. Je to nelítostné a já tím opovrhuju. Porušuju hodně pravidel, ale bojím se jen jediného trestu. A to...odloučení od něj a zavržení do zlaté klece manželství s cizím klukem. Mám jen jednu možnost. Musím se postavit rodině a vybojovat si uznání zakázané lásky...
    http://desire-to-write.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Jméno: Simča
    Název: Temný anděl
    Obrázek:http://files.desire-to-write.webnode.cz/200001303-c9e0bcadb5/Temný%20anděl.jpg
    Žánr: Sci-fi, Romantické, Drama, Akční
    Anotace: Kyle Harrison - Nevěříte na temnou stranu? Nevěříte na anděli temnoty? Věříte vůbec na tyhle historky? Pokud ne, tak byste hodně rychle měli začít, protože já jsem tady, abych si užil váš strach. Jsem tady proto, abych vás nutil pochybovat o hodnotách vašeho vlastního života. Můj úkol je jasný. Nepochybuju, že bych to nezvládl, ale problém bude ona. Tamara Meyer. Jedna z nejpopulárnějších holek na škole. Její krása je opravdu hodna temnotám. Až se vším skončím, tak ona bude můj cíl. Nic mě nezastaví. Nic mě nedonutí vybočit z plánu. Nic mi nezabrání z ní udělat temného anděla...

    Tamara Meyer - Nikdy mi nedělalo problém věřit v to, co se mi řekne. Nikdy jsem neměla problém udělat to, co se mi z celé duše příčí. Na své popularitě si zakládám, jenže pak se tady objevil on. Šíleně sexy a tajemný kluk. Kyle Harrison. Největší konkurence mého ,,přítele'' Něco mě k němu táhne, ale netuším co. Není jako ostatní kluci. Vždycky, když je, nablízku mám strašně zvláštní pocit. Snažím se mu odolávat, ale asi to nedokážu. Nemůžu se dál bránit tomu, že po něm toužím. Ale mám strach, že cena, kterou za to zaplatím bude sakra vysoká....
    http://desire-to-write.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Jméno: Azzie
    Název povídky: Nema
    Obrázek k povídce: http://nd06.jxs.cz/435/394/2e03e41aca_100313033_o2.png
    Žánr: Psychologický/Drama/Ze života
    Anotace: Andělé jsou stále mezi námi. Těla mají poznamenaná bojem s lidskou krutostí, zoufale se pokoušejí upozornit nebe, aby se pro ně vrátili a oni mohli znovu spatřit domov. Jsou citliví, ale silní - a v očích obyčejných lidí vypadají jako blázni. Nema je jednou z nich, ačkoliv ji její okolí vnímá jen jako nevyléčenou psychopatku. Přitom jediné, co si přeje je, aby ji její otec miloval tak, jak to otcové dělají - a aby mohla konečně žít jako každý jiný. Roky strávené v depresi společně se sebepoškozováním ji ale pouze utvrdí v tom, že její jediná šance je útěk - a když se jí její pokus o sebevraždu nepodaří, ocitá se ve spárech vlastních zoufalých myšlenek, vzpomínek a nenávisti ze strany lidí. Je křehká jako porcelánová panenka, ale zároveň tvrdá jako kámen. Anděl, který jen touží po pochopení a návratu domů.
    Adresa blogu: http://world-of-fantasy-stories.blog.cz/
    Kontakt na vás: Facebook - Clara Enit Vávrová, email - clarushkablack@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Prezývka: Elizabeth
    Názov poviedky: Hra s Myšlienkami
    Obrázok: v rozcestníku poviedok pod nadpisom Hra s myšlienkami - http://in-my-black-dreams.blog.cz/1407/rozcestnik-poviedok
    Žáner: fantasy
    Anotácia:
    Čo by ste povedali, keby ste zistili, že máte zvláštne schopnosti? Že nežijete v tom svete v akom si myslíte?
    Elizabeth bola v šoku. Ale musela sa naučiť v tom svete žiť, hoci to prinieslo mnoho napínavých a nebezpečných chvíľ. Stane sa niekým, koho nepoznala a stretne sa s človekom, ktorý jej schopnosti len pomôže rozvinúť. No ich vzťah nie je len o schopnostiach...
    Adresa rubriky tejto poviedky: http://in-my-black-dreams.blog.cz/rubrika/hra-s-myslienkami

    E-mail: elizabeth.dominika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Jméno: Karin
    Název příběhu: Hvězdné míle
    Obálka: Mohla bych opět poprosit o výrobu?
    Žánr: Sci-fi, romantický
    Anotace: Příběh začíná v moderním světě, který vlastně naoko působí dokonale- je sjednocený, jeho vláda je stabilní...málokdo včetně místních obyvatel ale tuší, že za to může jedině látka zvaná Pembunutium, která mimo jiné řídí i psychické procesy zdejších obyvatel.
    V současné době se však vládní systém musí vypořádávat s obrovským problémem- míle a míle daleko ve vesmíru probíhá válka, kterou si podle všeho nemohou dovolit prohrát. Umírá v ní spousta lidí, a zdá se, že proud krve nelze utnout.
    Co se ale stane, když Vůdce celého tohoto světa nalezne starý dokument své rodiny, a zjistí, že jednou z jeho poddaných je i jeho sestra?
    Adresa blogu: reveriedreams.blog.cz
    Email: Karina.98@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Jméno: Abigail
    Název povídky: Shards of glass - Game of life
    Obrázek k povídce: Mohla bych poprosit o výrobu obálky? Prosím.
    Žánr: Dobrodružný, Romantický, Drama (místy)
    Anotace: Rose je dívka, která vždy žila normální život. Sice byla záškolačka, ale její život se dosud vyvíjel podle jejích představ. Ale od doby, co potká Alexe, tajemného kluka a najde vzkaz od krve se její život ohromě změní. Začnou ji štvát, jako zvěř, kvůli hře, o které neměla ponětí, že vůbec existuje. Nezná odpovědi. Ví jen, že si ji Alex určil za partnerku. Ale proč? Aby ji ochránil před zbytečnou smrtí nebo je v tom něco více? Jenže, co když bude určena další oběť?
    Rose se postupně setkává s několika hráči této hry a poznává taky Alexovo černovlasé dvojče Dejva. Je odhodlaná nalézt odpověď na otázku proč se hry vůbec odehrávají a jaký mají význam. Ale, co když je tajemství mnohem horší, než se zdá být?
    Adresa blogu: http://mujblogpovidek.blog.cz/
    Kontakt na vás: Paja.zemlickova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Jméno: Ariven
    Název: Ledová princezna
    Obálka: http://nd06.jxs.cz/838/009/6f18280cde_101392061_o2.png
    Žánr: Fantasy
    Anotace: Před lety uvrhla na království desítky let kruté zimy. Dnes je spoutána kletbou a spí, skrytá lidským zrakům, téměř zapomenuta. Země, kterou se snažila ovládnout, se rozpadla a vzniklé mocnosti stojí na pokraji války.
    Král jednoho z nových království se rozhodne získat na svou stranu legendární ledovou princeznu. Vyšle tedy čtveřici bojovníků, aby zlomili princezninu kletbu. Ale je to opravdu dobrý nápad?
    A co mezitím chystá nepřítel?
    Adresa blogu: http://ariven.blog.cz/
    Email: marky.ariven@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML