čtvrtek 30. října 2014

PROJEKT Katalog příběhů autorů z blogu a blogspotu

Hledáte místo pro vaše příběhy? Chcete zpropagovat svoji tvorbu, najít si nové čtenáře a nechcete, aby se vaše jméno ztratilo v dlooouhých abecedních seznamech, jak je tomu na jiných stránkách? Anebo mezi desítkami literárních blogů hledáte příběh, co by vás zaujal?
Zapište svoji tvorbu do Katalogu Příběhů!
KP je projekt, který si dal za cíl sjednotit valnou většinu příběhů autorů, kteří svoji tvorbu publikují různě po internetu. Jeho výsledkem bude vznik online katalogu, ve kterém bude mít každý příběh vlastní dvojstránku s titulní stránkou, jménem autora, anotací, žánrem a adresou stránky, na které si jej můžete přečíst.

Projekt vznikl vlastně proto, že v blogosféře se nachází tolik super příběhů...ale najít je v tom neskutečném kvantu všeho ostatního, je hrozně těžký. A taky časově náročný, když ve snaze najít dobrý příběh musí člověk navštívit kolikrát i desítky stránek a stejně skončí s prázdnou. V katalogu se dá mezi jednotlivými příběhy listovat, takže vám hledání zabere daleko méně času! :)






      Subscribe to Our Blog Updates!




      Share this article!

      2 komentáře:

      1. Nápad je to naozaj dobrý a dúfam, že sa zapojí čo najviac autorov :-)

        OdpovědětVymazat
      2. Páči sa mi tento nápad a ešte nad tým uvažujem. Som rada, že sa toto dostalo aj po môj blog, teda že ste sa tam ozvali. Uvažijem nad tým pár dní. Ešte si totu musím trochu preštudovať a prípadne by som sa sem nejako napísala, abo čo. ;)

        OdpovědětVymazat

      Return to top of page
      Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML